• darkblurbg

Naast het conformal coaten en ingieten bieden wij een breed scala aan elektronica en elektrotechnische oplossingen aan fabrikanten van originele apparatuur (OEM) in de high-tech industrie.

Van kabelbomen tot productassemblage leveren wij productoplossingen die op maat zijn gemaakt voor de meest uiteenlopende industrieën.

Door onze efficiënte manier van werken zijn wij in staat om snel in te spelen op de wensen van onze klanten en kunnen wij een spoedige levering garanderen.

Besturingskabels en kabelbomen

Met onze flexibel inzetbare machines zijn we in staat om efficiënt en snel de meest uiteenlopende besturingskabels de kabelbomen te maken op klantspecificatie. Alle besturingskabels en kabelbomen kunnen worden afgewerkt naar wens met krimpcontacten, connectoren, kabelschoenen, aderhulzen, enz. Ook het testen van de kabelboom behoort tot de mogelijkheid.

Box building

Box building kan een eenvoudige behuizing zijn met daarin een PCB, maar ook een op maat gemaakte behuizing met sub-assemblages. Wij beiden een hoogwaardige box building service, die complete productoplossingen biedt. Onze ervaren mensen zijn in staat om oplossingen te bieden die voldoen aan uw eisen en wensen.

Product assemblage

Er zijn veel verschillende bedrijfstakken waarin de elektronica en elektrotechnische assemblages de kern van een product vormen. Wij kunnen dit proces van begin tot eind voor u verzorgen. Door onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren over productaanpassingen die het produceren efficiënter maken en dus kosten besparend werken. Ook hebben wij erg veel ervaring met harsh environment protection en adviseren wij u graag op dit gebied. Ons doel is het om efficiënt producten te assembleren die betrouwbaar blijven werken en voldoen aan de wensen van onze klanten.