CONFORMAL COATEN

Een conformal coating is een polymeer materiaal dat op een electronische besturing wordt aangebracht om hem te beschermen tegen een grote verscheidenheid aan verontreinigingen.

De conformal coating zorgt voor een isolerende laag die de besturing kan beschermen tegen oplosmiddelen en andere externe omgevingsinvloeden waaraan de besturing gedurende de levenscyclus aan bloot wordt gesteld.

Een conformal coating is bestand tegen vochtige lucht, waardoor het risico van lekstromen, tin whisker growth, enz. aanzienlijk wordt verkleind. Dit risico is alleen maar groter geworden door het verkleinen van de pitch en het steeds dichter op elkaar plaatsen van componenten.

Als u meer wilt weten over het conformal coaten of de materialen bekijk dan de pagina’s.

Ingieten

 

Bij het ingietproces wordt een elektronische besturing in een behuizing of in een siliconenmal geplaatst en vervolgens wordt deze volgegoten met een twee componenten giethars. De aansluitingen, bedieningselementen, sensoren en andere externe signaalgevers worden niet ingegoten bij het gietproces en kunnen de functionaliteit van de besturing niet nadelig beïnvloeden. Door het ingieten is het gevoelige logische circuit van de elektronische besturing beschermd tegen omgevingsinvloeden en mechanische stress.

Als u meer wilt weten over het ingiet proces bekijk dan de pagina.

Sub-assemblage

Het conformal coaten of ingieten van een elektronische besturing is vaak één van de laatste stappen in het assemblage proces. Om dit proces zo efficiënt mogelijk te verlaten lopen kunnen wij de gehele assemblage verzorgen. We hebben een uitgebreid netwerk aan leverancier en een ruime ervaring met het fabriceren van producten voor verschillende industrieën. We bieden inzichten om uw producten efficiënter te produceren en daardoor kosten te besparen.

Als u meer wilt weten over het sub-assemblage bekijk dan de pagina’s.